Dulceata de morcov cu nuca

de AnyCostescu in Dulceata / Gem, 7 Oct 2014 | 4135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg morcov
  • 1 kg zahar
  • 250 ml apa
  • 1 baton scortisoara
  • 200 g miez de nuca
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de morcov cu nuca:

Morocovul se curata de coaja si se taie in cubulete.

Intr-un ceaun de tuci punem pe foc  apa , zharul si batonul se scortisoara. Cand incepe sa fiarba punem morcovul. Lasam ceaunul la foc mic pana cand morcovul e fiert iar sosul e legat,

In ultimele minute adaugam miezul de nuca.

Se pune fierbinte in borcane si se intorc cu capacul in jos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de morcov cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mirela0911 1

07.10.2014, 21:25

Interesanta combinatia!

babi5 1

08.10.2014, 07:06

Ceva inedit,poate un picut de lamie adaugata la combinatie

AnyCostescu 1

08.10.2014, 12:25

multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de morcov